Cautare

517 de rezultate pentru "madalin tanase" (3.19 secunde)
Stelian Tanase a declarat ca decizia era previzibila, în conditiile în care, sustine el, "majoritatea Curtii Constitutionale este compusa din membri si simpatizanti ai PSD sau rude ale unor membri ai acestui partid, iar ei nu puteau vota împotriva celor care i-au inventat ca personalitati publice".
Printre colaboratorii publicatiei la primul numar se regaseau Mircea Mihaies, Adriana Babeti, Daniel Vighi,Cristian Tudor Popescu, Rodica Pandele, Bogdan Ghiu, Florin Iaru, Ion Stratan, Stelian Tanase, Marin Mincu si Al. ... - Revista 22 apare pe 20 ianuarie 1990, cu Stelian Tanase redactor-sef si Gabriela Adamesteanu, redactor-sef adjunct.
Participa LAVINIA BETEA, EMIL BERDELI, MIRUNA MUNTEANU, ANDREI MURARU, ADRIAN NICULESCU, OVIDIU SIMONCA, LIVIU TOFAN, DINU ZAMFIRESCU. MODERATOR - STELIAN TANASE. Parteneri media - OBSERVATOR CULTURAL
Colectionarul Mihai Tanase, presedintele Anticarilor din Bucuresti, a venit la Piata Taraneasca cu obiecte de arta artizanale, bijuterii de argint, statuete, pendule si casete de bijuterii, pandative de argint si alte materiale.
Natalia Tanase a venit la targ cu icoane pe sticla traditionala, din Scheii Brasovului, Fagaras, Maica Domnului, Sfanta Treime, Sfantul Gheorghe, cu 200 ron 400 ron, 500 ron, brose pictate cu soricei, lupi, pisici, oite, soricei, la 15 ron.
Casa in care a locuit actorul Constantin Tanase la Bucuresti in perioada 1922-1945 se afla pe strada Putul cu Plopi si are o amprenta la sol de 90 mp si a fost construita pe un teren de 300 mp, inainte de anul 1900.
Vicepresedintele PNL Bucuresti, Antonel Tanase, a declarat ca a fost anuntat despre furt de femeia de serviciu, care a observat ca usile sediului fusesera fortate. ... tocmai terminasem curatenia", a explicat Tanase.
Organizatia PNL Gorj este verificata de o echipa de la Bucuresti, condusa de Antonel Tanase, presedintele comisiei de cenzori a PNL, aceasta urmand sa stabileasca modul in care au fost stranse cotizatiile si donatiile de catre sefii de institutii descentralizate chemati la raport de Morega.
La inceputul lui februarie, Mircea Dinescu, Radu Filipescu, Gabriel Liiceanu, Andrei Oisteanu si Stelian Tanase - primul Comandor, ultimul Ofiter, iar ceilalti trei Cavaleri ai Ordinului National "Steaua Romaniei" au cerut Consiliului sa analizeze propunerea de a-i retrage aceasta decoratie lui Corneliu Vadim Tudor.
Mamut Sadan, Petrica Georgescu, Cristian Tanase; ... Atitudinea lui Popescu pare insa a fi generalizata in noua structura de conducere a PDL Constanta, Cristian Tanase (secretar executiv) fiind un exemplu clar de neputinta intelectuala, in mod cert in locul acestuia fiind necesara o persoana competenta sa deschida gura.
Nicolae Manolescu, Stefan-Augustin Doinas, Alexandru Paleologu, Laurentiu Ulici, Stelian Tanase, Varujan Vosganian cativa 'amariti' de scriitori care mi-au fost colegi in politica, 'spre pilda', si care nu s-au ridicat la inaltimea cunostintelor dumneavoastra.
Cu temele gata facute dinainte de sedinta - in conditiile in care unii dintre membrii BPJ s-au intalnit pentru a lua masa impreuna - au existat si cateva momente "vesele" care l-au vizat si pe democrat-liberalul Cristian Tanase (foto).
Cel care ii va lua locul demisionarului Catalin Filisan este, conform listei, Cristian Tanase, numai ca am auzit ca vor sa il dea afara din partid. Asta, ca sa-i faca loc urmatorului din lista, pentru ca Tanase nu a prea contribuit financiar in campanie", a mai comentat Danut Moisoiu.
La conducerea Directiei Judetene de Statistica a fost nominalizata Mariana Tanase, care a condus institutia si inainte de aparitia ordonantei privind deconcentratele, iar secretarul biroului permanent local al PD-L, Sabin Petrisor Giurgiu, a fost nominalizat pentru a coordona activitatea Agentiei Judetene pentru Conservarea Energiei.
Caderea Guvernului Boc reprezinta a doua infrangere a presedintelui Traian Basescu, prima fiind momentul suspendarii sefului statului, a declarat analistul politic Stelian Tanase.
Declaratiile presedintelui Traian Basescu, referitoare la scutul anti-racheta dorit de americani, sunt fabulatii deoarece, in urma cu numai cateva zile, presedintele Barack Obama a anuntat, public, ca nu exista bani pentru un astfel de proiect, sustine analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Victoria PD-L in colegiul 19 din Capitala, prin succesul lui Teo Trandafir, reprezinta un serios semn de intrebare privitor la seriozitatea si capacitatea de mobilizare a coalitiei PSD-PC-PNL, avertizeaza analistul politic Stelian Tanase, pentru Inpolitics.
Traian Basescu si PD-L sunt in pericolul de a avea soarta PNTCD din pricina proastei gestionari a crizei de care principal vinovat este chiar premierul Emil Boc, personaj care nu are nici cele mai mici cunostinte de economie, avertizeaza analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Inpolitics publica articolul 'Stelian Tanase: ... 'Mult trambitata remaniere guvernamentala va fi, cel mai probabil, o reglare de conturi intre gastile din PD-L, fiecare grup dorind sa isi posteze oamenii in apropierea resurselor si sa ii decapiteze pe fidelii celorlalte grupari, avertizeaza analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Pe site-ul www.stelian-tanase.ro puteti citi : OMAGIU REGELUI MIHAI Regele Mihai, monarhia, nu au insemnat mare lucru in copilaria mea.
google-analytics.com